Spirit folio lite manual. SOUNDCRAFT SPIRIT FOLIO 2019-03-14

Spirit folio lite manual Rating: 6,3/10 628 reviews

Soundcraft

spirit folio lite manual

No postage, collection only please. There are no scratchy controls and the unit runs perfectly. Azt nem tudom, hogy segéd táp van-e valahol még külön, de a táppanelről jövő vezetéken, csak ezeket a feszültségeket mérem. Everything else works as should. The unit is used but is in very good shape. A tápról egy 6 eres lapos kábel csatlakozik a panelra, ezen csak a test és 2 ér között tudok mérni +28, illetve -28V-ot, de gyanítom, hogy itt lennie kellene még más feszültségnek is.

Next

SOUNDCRAFT SPIRIT FOLIO

spirit folio lite manual

Bár mivel 2 éves múlt, meg nem egy gagyi cucc, így nem gondolnám, hogy kondi baj. Specs available on line Strictly cash on collection only no postage due to the nature of the item Multicore available if need please talk to us. Fader on first channel was a little crooked when it came to me but have never had any issues with the functionality, purely aesthetic damage. Sajnos rajzom nincs hozzá, de táp hibára gyanakszom, csak nem tudom, hogy mekkora feszültségeket kellene mérnem. Esélyes-e, hogy meghaltak az 5532-esek, és ezért asszimetrikus a táp, vagy a zener diódás korlát miatt lehet ez. It comes with a power lead. Az effekt része nem megy.

Next

SPIRIT FOLIO LITE Soundcraft RW 5158 12 Channel Analog Power Mixer/Power Supply

spirit folio lite manual

This is a very old beaten up and dusty desk. The phones jack output for headphones is abit loose and fidly but works absolutely fine. Az adatlap alapján 20V a táő maximuma. Check out my other sales. There are no scratchy controls or any electronic problems. Collection only in Redditch Soundcraft Spirit M8 mixer.

Next

Soundcraft Spirit

spirit folio lite manual

. Táp jó, viszont magán az effekt panelon ki van durranva egy ic, ami a mellékelt képen is látszik. The mixer also is designed to add external effects. However I can still plug guitars into the line channels. Lights and controls all function normally. Soundcraft Spirit Folio 12 Channel Analogue Mixing Desk with flight case.

Next

SOUNDCRAFT SPIRIT FOLIO

spirit folio lite manual

Kérdéseim: Van-e valakinek kapcsolási rajza ehhez a csodához? Így gondolom csak simán cserével nem fog életre kelni. A zener, az biztosan rossz szerintem. Nos a negatív az 17,8V, de a pozitív, az 20,8. There are two small ink spots on the bottom which were apparently used to cover two small paint scrapes Condition: Used, Condition: This unit is very robust, and is ideal for both road and studio use. Valaki tudna esetleg ebben segíteni, ill.

Next

Soundcraft

spirit folio lite manual

It needs a power amp to work which I am also selling separately on eBay! A hibajelenség az, hogy bármelyik sávra dugok mikrofont, vagy vonal szintű jelet nem jön ki belőle hang se a masteren, se az auxon. Kezeim közé kaptam ezt a játékszert, hogy rossz a hangminősége. I would definitely recommend a good spray with an air compressor after purchasing as it does have dust inside. A tápon forr hibát nem látok, tranyók, diódák, ellenállások jónak tűnnek. A pozitív ág 24V, a negatív 20V.

Next

SOUNDCRAFT SPIRIT FOLIO

spirit folio lite manual

Ezt a zener diódás variálást, meg a 5532-es variációt nem találtam egyikben sem. Akkor is, ha a 2. Please check the pictures for the use and storage marks on the case. Ha bekapcsolom a fantom tápot annak sem világít a ledje és az effekt részen sem világít semmi, csak a power led, a mute gombok ledjei, meg a solo. A kereső nem talt ilyet, csak hasonlókat.

Next

Soundcraft Ultimate Operation, Repair, Service Manuals & schematics

spirit folio lite manual

Power supply and flight case included. The unit is in very good shape and is rated at virtually zero distortion. Could do with faders being professionally cleaned but has served me well over the years. I have been using this for a couple years just to use a mic pre amp hence why I'm selling it as I dont use all the channels. Complete in box, power lead and manual.

Next

Soundcraft Spirit

spirit folio lite manual

Willing to ship if buyer pays postage. Here we have a brand new soundcraft spirit lx 24 channel mixing desk. A legrosszabb az, hogy rajz híján azt sem tudom milyen feszkókat kellene keresnem. . . . .

Next